Keuzehulp

Een machine die écht bij u past.

De beste machine?

Het kiezen van een goede machine is vaak maatwerk. Daarom helpen we u via onze keuzehulp op weg. 

Op basis van uw wensen en behoefte kiezen we samen de beste machine. Uiteraard verzorgen wij de levering, installatie en instructie voor het bereiden van de beste espresso, cappuccino of andere koffiedrank voor uw gasten en relaties!

Uw wensen

Invalid Input

Invalid Input

De machine die bij u past:

"

Jura Giga X3

De GIGA X3 Professional biedt dé totaaloplossing voor grote kantoren en kleine horeca. Met één druk op de knop zet u een baristawaardige kop koffie, met maar liefst keuze uit 30 verse koffiespecialiteiten. Met een gemiddelde capaciteit van 120 kopjes per dag is deze koffiemachine uitermate geschikte voor de zakelijke omgeving waar veel koffie wordt gedronken. Daarnaast heeft de koffiemachine een bonenreservoir van 1 kg capaciteit, waardoor deze niet vaak bijgevuld hoeft te worden. Dit zorgt ervoor dat de GIGA X3 Professional flexibel en mobiel inzetbaar is.

"

Jura Giga X8

De efficiënte GIGA X8 Professional in edele optiek pakt groots uit met de unieke speedfunctie, en zorgt hierdoor voor perfect koffiegenot in een zeer korte tijd. Met de bijkomende bypass wordt de optimaal geëxtraheerde koffie in de volautomaat met heet water gemengd. Dit gebeurt zonder enig verlies van aroma. Dankzij de speedfunctie en de tijdbesparende en intuïtieve bediening is de GIGA X8 Professional de ideale oplossing voor cateringdoeleinden. Een groot waterreservoir en een grote koffieresidubak bieden bovendien flexibiliteit en mobiliteit.

"

Jura WE6

De nieuwe WE6 beheerst op virtuoze wijze het hele scala van de koffieklassiekers: van ristretto en espresso tot café crème. Een waterreservoir met een inhoud van drie liter, een bonenreservoir voor 500 gram koffiebonen en een koffieresidubak met een capaciteit van 25 porties maken van de elegante Professional-volautomaat een ideale oplossing op locaties waar dagelijks ongeveer 30 koffiespecialiteiten worden bereid. Innovatieve technologieën zorgen voor een ware revolutie op het gebied van koffiegenot. Toetsen aan de voorzijde en een moderne TFT-display maken de bediening uitermate eenvoudig.

"

Jura WE8

Geniet van een grote diversiteit aan koffiespecialiteiten. De Jura WE8 heeft een waterreservoir met een inhoud van 3L, een bonenreservoir voor 500g koffiebonen en een koffieresidubak met een capaciteit van 25 porties. Dit maakt deze volautomaat ideaal voor locaties waar dagelijks ca. 30 koffiespecialiteiten worden bereid. De One-Touch-functie tovert trendspecialiteiten zoals latte macchiato, flat white of cappuccino met één druk op de knop. Toetsen aan de voorzijde en een moderne TFT-display maken de bediening uitermate eenvoudig.

"

Jura X6

De beste keuze wanneer de voorkeur naar zwarte koffiespecialiteiten gaat, er professioneel grote koffie moet worden bereid en heet water op twee verschillende temperatuurniveaus voor thee beschikbaar moet zijn. Natuurlijk kan bij de X6 de positie van alle koffiespecialiteiten op het display worden gewijzigd. Met zijn grote waterreservoir en een ook later aan te brengen stabiele kit voor verswateraansluiting, is de X6 even goed geschikt voor mobiel gebruik als op vaste locaties.

"

Jura X8

De veelzijdigheid van de X8 overtuigt. Hij is in staat het gehele spectrum van koffiespecialiteiten die met melk en melkschuim worden verfijnd, de volledige waaier van zwarte koffiespecialiteiten en de klassieke grote koffie te bereiden. Bovendien beschikt hij over verschillende temperatuurniveaus voor heet water. Via de solide, in hoogte verstelbare combi-uitloop bereidt u met één druk op de knop 1 of 2 koffiespecialiteiten. De praktische hulp voor de plaatsing van kopjes en de grote bedieningstoetsen maakt de X8 bij uitstek geschikt voor zelfbedieningsruimten.

"

Jura X10

De professional voor koffiespecialiteiten – modern, robuust, comfortabel, veelzijdig. De X10 overtuigt met veelzijdigheid, bedieningsvriendelijk en indivualiteit. Hij is in staat 31 verschillende specialiteiten te bereiden en bestrijkt daarmee het gehele spectrum van met melk en melkschuim verfijnde soorten koffie en de volledige waaier van zwarte koffiespecialiteiten.

"

Espresso Pro Treviso

De Treviso is een compacte espressomachine van hoogwaardig Nederlands fabricaat. Het unieke zetsysteem staat garant voor een hoge kwaliteit koffie. Het doordachte design maakt de machine zowel intern als extern gemakkelijk te onderhouden en reinigen. Het 7"full colour touch screen kan qua uitstraling aangepast worden, bijvoorbeeld met bedrijfslogo.

Met één druk op de knop bereidt u onder andere: Espresso, Cappuccino, Americano (gewone koffie), Latte Macchiato, Wiener Melange, Café au Lait, Warme Chocolademelk en heet water (voor thee).

"

Espresso Pro Venezia

De Venezia is een compacte espressomachine van hoogwaardig Nederlands fabricaat. Het unieke zetsysteem staat garant voor een hoge kwaliteit koffie. Het doordachte design maakt de machine zowel intern als extern gemakkelijk te onderhouden en te reinigen. Het 7"full colour touch screen kan qua uitstraling aangepast worden, bijvoorbeeld met bedrijfslogo. De dubbele kopsensoren zorgen ervoor dat de beker in de juiste positie staat. De kannenfunctie maakt deze machine compleet voor efficiënt zakelijk gebruik.

Met één druk op de knop bereidt u onder andere: Espresso, Cappuccino, Americano (gewone koffie), Latte Macchiato, Wiener Melange, Café au Lait, Warme Chocolademelk en heet water (voor thee).

Uitvoering: 230V, 3,25 Kw, 1,75 liter boiler inhoud, 350 x 540 x 890mm (lxdxh)

Advies of bestellen?

Wilt u advies bij het kiezen van de meest geschikte machine voor uw behoefte? Of direct de machine  van uw keuze bestellen? Ralf of Barbera helpt u graag.

Blijf op de hoogte!

Ongeldig

Ongeldig

Ongeldig

Invalid Input

Disclaimer

Privacyverklaring
Algemene voorwaarden

© 2023 Goppion Caffè Benelux
Website: Djen Design

Volg ons